søndag 13. februar 2011

Morsdag

ja, da er det morsdag igjen <3  , en dag med blanede følelser .......
Tenker på kjære lille Caroline mi som døde på morsdag i 1993  :-(  du var er vakker lita jente som hadde ett smil til alle som kom å besøkte deg på sykehuset , enten det var sykepleiere, leger ,familie eller venner som kom innom deg . Du var solstrålen på intesivavdelingen på Åse sykehus i Ålesund, alle som kom innom deg ble i godt humør av å se ei så blid og fornøyd lita jente selv om du lå i respirator og ikke kunne bevege deg som du helst hadde ønsket. Du lagde til å med lyder med luften som kom forbi trachean du hadde i halsen , vi kunne tydelig høre at du sa mamma  :-)  mammas lille øyensten .
Du lærte deg så vidt noen tegn på tegnspråk også selv om du bare ble 14 mnd gml , du ville så gjerne vise mamman din alt du kunne da hun var der hos deg annehver uke året gjennom. Hadde ikke tid til å sove da :-)  å ble så glad da mamma satt ved sengen din å sang  " sov i ro no god natt "  ellers var du veldig glad i melodien Wind of change med Scorpions ,da sovnet du godt fra du var bitte liten :-)
Har veldig mange gode minne kjære Caroline , de gav du mamman din og de bærer jeg med meg når det er noen tunge dager . Husker så snill og fornøyd du var selv om det var dager for deg som slett ikke var så gode med alle prøvene du måtte gjennom for å prøve å finne ut hva som feilte deg :-(

MINNES I KJÆRLIGHET ; CAROLINE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar